Ingvar Willexberg

Ordförande Kävlinge Fotoklubb


Digitalkonst

  • Mac Book Pro
  • Photoshop

Fotografering

  • Nikon D500
  • Nikon D7000
  • Nikon Linces
  • Lightroom
  • Photoshop

Ingvar Willexberg

Välkommen till Willexberg Art & Design. Här är tanken att detta ska vara lite av min portfölj över saker jag skapar. Konst i form av Art print, fotografering, hemsidor, logotyper och grafisk profil.

Mitt intresse för konst och digital konst började redan i grundskolan, älskade bild, tyckte om att rita hus och andra föremål. Värdelös på porträtt och är fortfarande det. I gymnasiet köpte jag min första dator och började göra logotyper lite på skoj. Hittade ofta på varianter av redan existerande logotyper. Därav intresset för logotyper.

Redan efter tiden i gymnasiet började jag lära mig html och bygde första hemsidan. Fick då förfrågan om jag inte kunde tänka mig att bygga en hemsida åt en privatperson. I början var hemsidorna enkla, men vart efter började jag bygga hemsidor med en klar grafisk design. När sen WordPress kom, behövdes inte mina tjänster längre och jag släppte det där med att bygga hemsidor.

Fotografering har jag alltid haft som intresse, men hade inte pengar att köpa en riktig systemkamera, utan det fick bli kompaktkamera. Jag var dock tidigt ute med att köpa digitalkamera. 2012 köpte jag min första systemkamera och sedan dess har det blivit många bilder. En del av dessa bilder finns på min fotosida Willexbergfoto.se. Tanken med den här sidan är att visa upp vad jag har gjort genom åren samt att sälja en del konst i form av digital fotomanipulation och utvalda fotografier.

Historiska ögonblick

2020-

2019

2012 – 2018

2010 – 2011

2005 – 2009

2000 – 2004

1997 – 1999